Vull dir-te a cau d’orella

 

Vull dir-te a cau d’orella; que en aquest instant ets la persona més important del món. Quan és de nit les estrelles del cel s’il.luminen amb més intensitat; quan és de dia, l’escalfor del sol ens acaricia i ens uneix cada cop més. Sento que et costa sortir del lloc on estas, sento que la teva vida comença a girar.

El teu somriure et delata

El teu somriure et delata quan em mires i els teus ulls brillen amb la intensitat propia d’un adolescent amb ganes de descobrir el món i tornar-se imparable,… però la teva racionalitat et porta a estar en el punt on estas. Fas un pas endavant i mig enrera, et pares i observes, et preguntes infinitat de coses; t’agrada el què veus, i sutilment intentes entrar-hi.

Jo et dic que tens por

Jo et dic que tens por, que les teves experiencies viscudes t’han marcat i t’han frenat a descobrir la verdadera felicitat. Em dius que ja ets feliç, i m’ho crec, ets feliç condicionat al teu passat. Si algun dia vols sentir la felicitat desde la vivència incondicional, des de la naturalitat del teu sentir més intern… només cal que deixis fluir, que deixis sentir el teu cor.

jo hi seré sempre que tu em facis visible, si desapareixo tornaré a ser-hi si em necessites.

Edo Òptics WhatsApp
WhatsApp