Un instant…Un instant...

Quantes coses poden passar en un instant? Potser només una, però les conseqüències d’aquesta pot desencadenar un seguit de despropòsits o proposits.

M’agrada pensar en positiu, encara que no sempre ho aconsegueixo, i menys quan la gent del meu voltant està derrotada per la situació del seu entorn i pensa en negatiu. La veritat és que els oposats mai poden estar junts. Si hi ha llum, no hi ha foscor; si hi ha el sí, no hi ha el no; si tanco la porta al mateix instant, no la puc estar obrint; si estimo, no odio; si crec, no puc posar-ho en dubte.

Realment expresem el que sentim?

I jo em pregunto, quan hem de comunicar els nostres sentiments, com ho fem? Realment expresem el que sentim, o a vegades dubtem a l’hora d’expresar-los? Jo, personalment, soc una ferma defensora d’expresar el que un sent en aquell moment. Dir una veritat, dir el que un realment pensa no hauria de ser penalitzat. Quanta gent he conegut inmersa en un món ple de mentides, d’enganys i por a expressar el que sent realment per a no ser jutjada, castigada i, segons ells, no ferir… Una mentida és un engany, i si amagues, no afrontes…

No hem aprés a respectar-nos prou, ni hem crescut personalment per entendre que cadascú de nosaltres sentim, pensem i vivim sota els nostres valors. Aquests valors poden o no coincidir amb els de les altres persones que tenim en el nostre entorn.

qui fa de mirall de qui?

En conclusió, m’agradaria poder viure en un País Culte i Ric. Això només podrà ser possible si cadascú de nosaltres fa un esforç d’humilitat envers nosaltres mateixos i envers als altres. Ens queixem dels nostres polítics i els nostres dirigents. Jo em pregunto qui fa de mirall de qui. Si ells no ens transmeten aquells valors que nosaltres com a poble volem, perquè no ens manifestem i actuem sota el nostre criteri? Quants de nosaltres pensen i actuen com els nostres polítics? Quants de nosaltres voldriem que les coses fossin diferents? Quants de nosaltres fem que les coses passin de forma diferent?

I Finalment.. quants de nosaltres utilitzem aquell instant per fer o dir allò que realment sentim i volem, i observem si els altres pensen o actuen com nosaltres voldríem?

una abraçada plena d’energia…

Sílvia

Edo Òptics WhatsApp
WhatsApp