Sopars amb els amics

 

Sopars amb els amics. Estirada al llit, em proposo a anar a dormir, però no vull que s’acabi el dia, estic cansada, peró… masses coses pasen pel meu cap. Amistat, amor, Carpe Diem, somriures, complicitats, whatts, trucades, abraços, caricies, petonets, fideus, música de totes les èpoques, ausències.

De tot això; “Jo em quedo amb vosaltres ? que m’aporteu tot allò que em falta i em regaleu el vostre temps, sabent que el temps no es recupera. ?” diuen ( nose qui ho diu), que només aprecies el que tens quan ho perds, però jo no estic d’acord en aquesta frase.

La meva frase és: em dono perfectament compte del que apareix en la meva vida, quan després de molta ausència ho trobo. La vida m’ha portat a recòrrer un camí que sovint pensava que no anava amb mi, i finalment estic entenent aquesta filosofia de vida, on és igual d’on vinguis, quina feina facis, quin nom tinguis, … que qualsevol moment és bó per parar el temps, deixar les preocupacions de la feina, del dia a dia, a banda per passar a compartir i apreciar una estona entre amics que aprecies i que no et fa falta perdre’ls per saber quin lloc ocupen en la teva vida.

Edo Òptics WhatsApp
WhatsApp