Sóc Sílvia Edo

 

Vull presentar-me, Sóc Sílvia Edo:

Vaig néixer a Sabadell el 25 de Febrer del 1970. Professionalment sóc Optometrista, tinc 3 fills i gestiono un negòci de serveis òptics. En la meva trajectòria professional i personal he viscut diferents canvis, he estat en constant formació personal, professional i d’administració empresarial.

Actualment soc Presidenta del’ACOTV (associació Catalana d’Optometria i Terapia Visual), també sóc vocal del Consejo General de Colegios de Óptica y Optometria.

El valor més gran de la meva professió, és conèixer la interactuació del creixement personal amb la forma personal de veure e interpretar el món através del sentit de la vista.

He tingut la sort de conèixer a persones que m’han ensenyat el valor de viure. I els més grans aprenentatges han vingut per part dels meus 3 fills, per ells i per la meva mare (que ens va deixar al març del 2008), iniciaré aquesta aventura d’escriure els meus pensaments en públic.

espero les vostres aportacions, per poder avançar en aquest dia a dia…

Gràcies per permetre’m compartir…

Edo Òptics WhatsApp
WhatsApp