ELS NOSTRES SERVEIS

Examens Visuals

Fem revisió completa de l’ull, controls i seguiments de catarates, ulls secs, conjuntivitis,… mesura de la tensió ocular, revisió preventiva del fons d’ull.

Optometria i visió infantil

Anàlisi, diagnosi i tractament de les habilitats visuals en la visió binocular

Optometria pediàtrica, infantil
Optometria juvenil de l’adult
Optometria sènior
Optometria específica, esportiva, treball, …

Reeducació visual i motriu

L’eficacia i el rendiment en l’aprenentage depenen d’una bona coordinació entre la visió, l’audició i el moviment motriu. Dels 0 als 6 anys es pot fer un treball preventiu i educatiu per garantir les necessitats bàsiques del Infants. La intervenció terapèutica és adequada per a dificultats visuals com estrabismes, ulls ganduls, dificultats d’atenció,..

Reeducació auditiva

Afavoreix el domini de l’adquisició del llenguatge oral, del to de veu i facilita la relació i la comunicació amb un mateix i amb els altres.

Lents de Contacte

Fem l’estudi i el control per si pots portar lentilles, treballem amb diferents laboratoris per a poder-te donar la lentilla que més s’adapta al teu ull. Cosmètiques, orto-k, refusables, semirígides.

Baixa visió

La deficiència visual o la baixa visió és considera quan, per causes varies, la persona presenta una Agudesa Visual per sota el 30% amb correcció o té un camp visual de 20º.
Existeixen diferents tipus de tècniques, procediments i d’ajudes òptiques i no òptiques per tal d’obtenir el màxim d’aprofitament visual.

Atenció personalitzada

Darrera cada persona hi ha unes necessitats específiques a tenir en compte, que depenen de diferents factors, edat, feina, situació personal,…

Jocs i altres

T’orientem per escollir el millor joc segons l’edat i les habilitats a fomentar del desenvolupament neurosensorial, visual, auditiu,motriu, emocional i de conducta. Juguem per estimular les habilitats d’atenció, memòria, raonament espaial, raonament lògic, temps de reacció,..

HORARI


De dilluns a divendres matins
de 9:30 a 13:30 i tardes de 16:30 a 19:30
Dissabtes matins de 09:30 a 13:30


Es dona prioritat en l'atenció a qui tingui Cita Prèvia, podeu sol·licitar cita:

 


 


El nostre centre òptic al Vendrell es caracteritza per oferir serveis de visió infantil, teràpia visual o psicomotricitat entre altres, amb una atenció professional i personalitzada.

Descobreix tot el que podem fer per tu i la teva visió a la nostra òptica.


 

Edo Òptics WhatsApp
WhatsApp