Reforçar el sentiment del cor


El 
Reforçar el sentiment del cormoviment de l’amor mou muntanyes. Et demanava que vinguesis al meu costat, però això et fa mal, l’amor és infinit i es manifesta en diferents formes i formats. Quan més estimes, més sents que has de deixar lliure a la persona que fa bategar el teu cor a un altre ritme, a una altra intensitat. La llibertat individual de cada un ha d’existir sempre degut a que fa de complement perfecte e ideal. Cada individualitat complementa a altres individualitats.

 

Si escoltes al teu cor i actues pel que et diu, sent, desitja…, saps que estàs fent el millor i et porta directe a la felicitat. Però… el teu cap et dirà allò que vols escoltar i allò que has aprés del dia a dia. Et jutjarà, et farà dubtar, et farà pensar massa i et dirà si és bo o dolent. Et qüestionarà sempre i et farà posar corasses, construir murs i bunquers per no ferir la felicitat.

 

A vegades allunyar-se serveix per a què el cor senti ausència. I que el cap et digui que la llunyania és deixar massa espai per donar pas a refredar els sentiments, però res més lluny d’això. Si t’allunyes i el cor es refreda, vol dir que aquell amor procedia més des del cap que des del cor. Quan t’allunyes i el cor segueix bategant, desitjant,… això vol dir que l’amor és viu.

 

Amb un amor viu i actiu, el cap et diu que busquis el contacte, la companyia d’aquella persona, perqué no pots estar sense ella… encara que sàpigues que demanant aquest contacte a l’altra persona li pots estar privant de la seva llibertat individual.

 

No cal vèncer, ni canviar res, simplement acepta i agraeix les vivències, els sentits, els sentiments que es desperten de les individualitats de cadascú per a mantenir viu el cor i ensenyar al cap que no fa falta proteccions, ni murs, ni corasses per ser feliç. La felicitat neix desdel sentir del cor i s’ha deixar fluir lliurament i el cap ho ha d’aceptar i entendre per disfrutar-ho amb llibertat.

Edo Òptics WhatsApp
WhatsApp