Per no cagar-la no faig res

Per no cagar-la no faig res. Quants de nosaltres ens aferrem a frases i pensaments tals com… si no ho veig clar no ho faré, quan estigui preparat llavors sabré que és el moment per fer-ho… En tots aquests pensaments hi ha un factor comú: que sovint ens costa reconèixer i aceptar que tenim por , por a fer-ho bé, por a ser feliç, por a no estar a “l’alçada” del que esperes de tu mateix, en algún moment o altre ens hem fet unes prespectives de nosaltres mateixos basades en…??????

però millors per a qui?

Ens entrenem per a ser millors, però millors per a qui? o per a què? Tenim molt clar que volem externament estar guapus.

Físicament; quants de nosaltres hem anat al gimnàs, hem iniciat una o mils dietes, hem anat a comprar roba per estar elegants, prenem el sol per broncejar-nos,… En definitiva el cos extern, que és el què veiem i mostrem, el cuidem per veuren’s i que ens vegin bé.

 

Però que pasa de nosaltres mateixos allò que no veiem?

 

Però que pasa de nosaltres mateixos allò que no veiem? el nostre interior tant físic com cognitiu;el processament de la informació que ens arriba dels nostres sentits la disgestió dels aliments que mengem, els aires que respirem, els sorolls que sentim, allò que toquem i tot el que veiem tant conscient com incosncientment  i que generen emocions… Emocions que no veiem, però les sentim i que es manifesten en forma de gest, acció…

 

Si anem al gimnàs sentim que cuidem el cos

 

Quan anem al gimnàs, sentim que estem cuidant el nostre cos i millorant la nostra condició física. Seguir una dieta o vigilar el que mengem també ens fa sentir més sans i ens facilita les digestions. Una pell més bronzejada ens dóna un aspecte radiant i saludable. La roba que comprem pot fer-nos sentir més atractius i fins i tot més segurs de nosaltres mateixos, especialment si algú ens ho fa notar. Tots aquests moments en què treballem inconscientment en el nostre interior generen emocions satisfactòries que reforcen la nostra autoimatge i les nostres expectatives personals. Aprendre sobre el nostre món interior és similar a saber que tenim un cor, pulmons, intestins, etc., tot i que no els hem vist ni tocat mai. Cuidem-los mitjançant l’exercici físic i una alimentació adequada.

 

Hem de començar a creure molt més en totes les emocions

 

Crec que hem de començar a confiar molt més en totes les emocions que podem generar. Hem de despertar i treballar des del nostre món interior per aconseguir la major victòria sobre un mateix. Els pensaments de por, els que em generen pensar “no faig perquè…”, “encara no és el moment…” els puc canviar. Puc canviar-los per “ho faig perquè estic segur que em genera benestar, em sento bé i sé que impulsa el creixement del meu món interior. Un món interior que és igual o més ric que el meu món exterior.

Edo Òptics WhatsApp
WhatsApp