Pensaments

 

Pensaments 23 de març 2012, És hora d’anar a dormir. Aquest matí quan m’he llevat, t’he mirat als ulls i he vist l’inmensitat del mar, quanta llibertat, quanta pau i tranquilitat. T’he donat un petó i s’ha despertat l’Univers, el sol ha brillat per tu i els ocells cantaven una dolça melodia.

Et dono les gràcies per existir en la meva vida i per compartir cada un dels moments que estem junts, el sentit del temps existeix quan de cada segon en fem 1 hora, i de cada hora una eternitat. Un dia, simbolitza una vida, i cada vida es viu una sola vegada.

Ara, estic apunt de tancar els ulls per anar a dormir, acabaré aquest dia havent viscut intensament el dia d’avui, disfrutant de cada sentiment i de cada vivència, del que m’has aportat tu i del que m’han aportat la resta de persones i de circumstàncies viscudes.

No et tinc al meu costat per veure’t els ulls. Així com tampoc t’he tingut aquest matí. Però veig la imatge d’un mar pausat amb una aigua verda blavosa, que arriba a la costa. Fins hi tot puc escoltar la música que fan les onades. Puc fins hi tot visualitzar aquell somriure que em vas destinar, aquell dia quan entre tanta gent buscaves un punt de recolçament i de suport. Fa dies que no se res de tu, però sé que estàs bé. Cada un de nosaltres necessitem entendre que ens passa, i que és el que volem compartir i el que no volem compartir amb les altres persones.

M’agradaria poder-te tenir aquí al meu costat, per poder-te abraçar i dir-te que estic al teu costat pel que puguis necessitar i pugui estar en les meves posibilitats de fer.

Gràcies per cada un dels instants viscuts. Bona Nit.

Edo Òptics WhatsApp
WhatsApp