El nostre equip

Edo Òptics, és una empresa familiar que ha anat evolucionant amb els anys. Hem ampliat els serveis de diagnòstic especialitzant-nos en salut visual, visió infantil i les dificultats en l’aprenentatge, adaptant-nos a les creixents necessitats de la població.

Actualment és una empresa jove i dinàmica amb més de 30 anys d’experiència professional, l’equip humà de la qual està format per professionals especialitzats en el servei i assessorament en tot tipus de producte i tractaments visuals, convertint-nos en una Consulta d’Alta especialització en Salut Visual, promovent la prevenció, els hàbits d’higiene visual, postural,…

EMPATIA

Ens posem al lloc de les persones que confien en nosaltres els seus problemes visuals. Es tracta de prestar el servei tenint en compte tots els factors que ajudin a donar solucions. I aixó vol dir temps per escoltar amb atenció per saber si la solució són lentilles, ulleres, reeducació o altres,…
Només el tracte personal sincer i directe garanteix l’èxit en la solució.

EVOLUCIÓ

L’aprenentatge és fonamental per a nosaltres, per això, tant en l’àmbit professional com en el personal evolucionem. Els temps canvien i el món de la óptica, la optometria i el desenvolupament de les capacitats avança. Aquest és el nostre mètode de treball. Mantenir els ulls ben oberts per avançar, per ser més eficients i per renovar de manera permanent coneixements.

EFICIENCIA

El nostre principal objectiu és aportar solucions a les necessitats o mancances de qui confia en nosaltres, i també potenciar les capacitats individuals. Tot això és possible si som capaços de crear vincles de confiança amb qui diposita a les nostres mans les seves inquietuts.
Sílvia Edo i Llobet

Sílvia Edo i Llobet

Òptic- Optometrista

Col. Num. 15.323

Sandra López Casado

Sandra López Casado

Responsable d’atenció al client

HORARI


De dilluns a divendres matins
de 9:30 a 13:30 i tardes de 16:30 a 19:30
Dissabtes matins de 09:30 a 13:30


Es dona prioritat en l'atenció a qui tingui Cita Prèvia, podeu sol·licitar cita:

 


 


El nostre centre òptic al Vendrell es caracteritza per oferir serveis de visió infantil, teràpia visual o psicomotricitat entre altres, amb una atenció professional i personalitzada.

Descobreix tot el que podem fer per tu i la teva visió a la nostra òptica.


 

Edo Òptics WhatsApp
WhatsApp