Gràcies per la teva amistat

 

Avui, vull donar-te les gràcies per la teva amistat. Heu omplert de sentit els meus projectes i m’heu donat força per seguir creant. Ni el temps, ni la distáncia, ni l’ausència de paraules han fet que es trenqui aquest vincle. Hi ha molts tipus de silencis, i alguns són més intensos que altres.

En un moment del camí, ens vam creuar i et vaig demanar que sempre estiguésis al meu costat, dir-te, que fins a dia d’avui ho has complert en cada un dels instants que he necessitat la teva força i els teus ánims, els he tingut i els he sentit…

No m’ha calgut perdre a cap amistat per conèixer i reconèixer el valor que té. És un gran Tresor poder disfrutar en companyia, de les petites coses i saber que existeix la confiança mútua.

Una abraçada i un petó a tots els que s’entiu que ens uneix un vincle d’amistat…

Sílvia

Edo Òptics WhatsApp
WhatsApp