Generositat

 

Reflexions sobre la Generositat


Penso que la vida també es compon de generositat i nosaltres també hem de ser-ho. Possiblement ens estem carregant el nostre planeta per l’egoisme de considerar-nos ésser intel·ligents. L’altre dia, en una conversa, algú molt especial em va fer reaccionar quan em va dir:

Prioritzant el Temps


– Sílvia, potser el que et falta és temps per destinar al teu projecte! Aquesta frase que l’hauré escoltat moltes vegades, aquest cop em va fer reaccionar de diferent forma. No és, tenir més hores al dia, no és trobar el temps per destinar, només és dir: aquest temps el destino exclusivament al projecte.

Valor de la Generositat


Molts dels que em llegiu, podeu pensar que el que dic és el mateix, i és possible que sí, però el significat no és el mateix, és una qüestió de prioritats i de generositat envers allò que desitjo. Molts dels que em coneixeu, sabeu que soc inquieta per naturalesa, i agraeixo aquesta inquietut perquè m’ha permès descobrir moltes coses i entre elles conèixer persones que m’han fet descobrir una Sílvia que desconeixia. Sé que la meva generositat està lligada a la qualitat humana, cosa que vull mantenir per sobre de tot. No entenc cap a on ens porta aquest canvi socioeconòmic però no m’agrada moltes de les coses que veig. Les persones cada cop som més vulnerables i ens deixem portar… per l’egoisme? Vull pensar que encara estem a temps d’evitar la destrucció del nostre planeta, però per aquest motiu hem d’actuar des de l’amor i la generositat.

Edo Òptics WhatsApp
WhatsApp