Expressar els sentiments

 

Primer de tot, ha passat un any, des de que un amic em va regalar el blog. És un blog per expressar els sentiments que em motiven i m’ajuden a crèixer internament. Aquest any  faig 43 anys, un any que suposa un canvi de cicle. Vull agraïr a cada una de les persones que durant aquests 43 anys han passat en algún moment per la meva vida.

Sense cada un de vosaltres, no seria la Sílvia que soc ara.

Els meus pares, la meva familia, la meva ex-parella, els meus fills, els meus amics i amigues, les meves amistats, els meus companys d’estudi, de feina, de professió, de ciutat de residència, als meus clients/ amics, els coneguts, companys de radio, coneguts per internet,..A tots i cadascún de vosaltres vull donar-vos les gràcies per aquells petits o grans moments que hem viscut plegats, agraïr-vos les mostres de preocupació en els moments més difícils del meu camí, als que encara esteu aprop, gràcies i els que estàn lluny també gràcies, perqué sense cada un de vosaltres avui no seria la Sílvia que soc ara.

Quan vaig fer 40 anys, vaig demanar ser feliç, i aquest és en el camí que vaig, desitjo que em seguiu acompanyant i junts aprendem a riure i ser feliços.

El meu motiu de ser en aquesta vida, és poder tornar amb escreix tot allò que cadascú de forma individual m’ha aportat, espero ser capaç de poder-ho fer.

Per últim, molts petons i abraçades a t@ts. Us estimo molt.

Sílvia Edo

Edo Òptics WhatsApp
WhatsApp