Estava en un núvol

 

Vaig veure com marxaves. Estava en un núvol, amb un somriure dibuixat a la meva cara. Em vaig estar una estona més asseguda a la Rambla, veient a la gent passar, repassant mentalment que havia de fer.

Vaig cridar al cambrer i vaig pagar aquell café que no ens havíem pres. Vaig agafar les meves coses i vaig cap a casa meva.

Un cop feta la feina, havent sopat, els plats nets, les dents rentades i amb el pijama posat, em vaig asseure al sofà per relaxar-me i la imaginació va començar a fer el seu fruit…

 

M’agrada imaginar i viure intensament pensaments

 

M’agrada imaginar i viure intensament pensaments que només poden tenir vida, acció, sentiments en el meu cap. A vegades, són pensaments prohibits i altres vegades, són pensaments reals de desig i ganes de que passin.

Vaig tancar els ulls i vaig recordar cada moment d’aquella tarda asseguda devant teu. Tot i així, després va despertar en mi la curiositat de veure’t jugar amb els teus companys. Aquells partits de futbol, on la diversió és el que compte. Cada un amb el seu estil i la seva corpulència: alts, baixos, rosos, morenos, sense cabell, prims i no tan prims. Però amb ganes de riure, compartir i en definitiva escampar la boira.

 

T’imaginava amb una samarreta de la teva mida

 

T’imaginava amb una samarreta de la teva mida, marcant els pectorals de color fosc, que poc et resaltaria els teus color d’ulls; però si a joc amb uns pantalons curts on puc veure les cuixes i les cames amb uns quants pèls i sense depilar, així et fa més atractiu.

Edo Òptics WhatsApp
WhatsApp