Dia de la dona treballadora

 

Ahir, Dia de la dona treballadora i …m’agradaria poder dir, que em sento orgullosa de ser dona treballadora, i potser si que m’hi sento peró no em surt demostrar-ho. No m’agraden gens les etiquetes i no m’agrada el terme igualtat. La igualtat és important en termes matemàtics per igualar (o equilibrar) els dos cantons d’una eqüació, o la resolució d’una operació.  ex. 2+2=4 . En definitiva els valors són iguals, peró la disposició en cada banda de l’gualtat són diferents 2+2 i 4 sabem que 4=4 (peró aixó no ho solem escriure) o 1+1+2 = 4 o 3+1 =4. Tot són diferents maneres d’expresar igualtat, peró cap de les quatre maneres són iguals, peró si expresen el mateix.

Cada persona és única

Que vull transmetre amb aixó? que tots som persones i cada persona és única, i fins hi tot les diferents combinacions són úniques i aporten diversitat d’opinions i de raonaments. I jo em pregunto, Per què hem de diferenciar entre l’home i la dona treballadora? per què no ho englobem amb les persones treballadores? En un món divers, global, on manca creativitat i són completament necessaris els opostos (nit/dia, calor/fred, felicitat/tristesa) per a estar en equilibri. Perqué no celebrem el dia de les persones treballadores i el dia de les persones gandules?

Superwoman

En conclusió, No sempre he pensat, que potenciar o defensar la feminitat o la masculinitat, és procés de discriminació envers un de l’altre. Peró cada cop ho tinc més clar, per la meva condició de dona (que a més em sento superwoman, per totes les caracterítiques que ens ha creat l’Univers) crec que deixo escapar part de la felicitat que em mereixo viure. Ser aquesta super dona, requereix un esforç diari i que el nostre oposat, els homes , ho porten amb una relativa facilitat. Si volguésim apendre els uns dels altres, ens complementariem millor i tot funcionaria d’una forma més efectiva.

Vivim en una constant “lluita”

En resum, Les dones vivim en una constant “lluita” per demostrar la nostra propia superioritat individual i els homes estan en constant “lluita” per demostrar que no són inferiors al que s’espera d’ells. Potser en definitiva cada un de nosaltres és inferior en algunes coses i superior en unes altres… i aixó fa que l’individu estigui reequilibrant-se.

Feliç dia i molt bona nit.

Edo Òptics WhatsApp
WhatsApp