Continuïtat i Renovació

 

Cada dia és una nova aventura. Allò que va passar ahir no tindrà Continuïtat i Renovació avui. Les coses que vindran demà tampoc seran Continuïtat i Renovació del que passi avui…

Les tasques que no vam acabar ahir, les continuarem avui. Però ja les veurem diferent perquè estaran en un nou punt de mira. Si avui haguéssim de repetir el que vam fer ahir, ho faríem de manera diferent, ja que avui ja gaudirem de l’experiència i l’aprenentatge d’ahir.

Avui inicio el camí amb més amor que ahir, amb la fortalesa de saber que soc més rica en emocions i sensacions. Percebo que les persones que m’emvolten ens aportem tot allò que ens fa ser millors.

Jo treballo per compartir els meus coneixements, provinents tant dels aprenentatges acadèmics com dels clínics. Vull dir-vos que la vostra confiança en mi ajuda a altres persones. Per això avui és un dia molt especial per iniciar-lo amb molt d’amor i estimació. La vostra confiança aporta grans dosis de coneixement per ajudar a persones que ni coneixeu. Gràcies per la vostra generositat i per omplir-me d’energia, amor i felicitat per seguir caminant en aquest aprenentatge de la vida i les experiències plenes de sensacions.

Edo Òptics WhatsApp
WhatsApp