Circumstàncies externes

Fa dies que el meu sentiment interior té ganes d’escriure, peró fins avui no he trobat el moment relaxat, distés que permet que flueixin les paraules. En les últimes setmanes han succeït una sèrie d’aconteixements personals amb les persones del meu entorn i aixó m’ha fet ser conscient de que entre tu i jo podem canviar algunes coses de les nostres interactuacions. Tu de ben segur pots treballar en canviar trets de la teva manera de procedir. Sobre la meva manera de procedir pots influenciar-me peró no canviaré si jo mateixa no vull fer-ho. I sobre les circumstàncies externes? que m’en dius? no pots modificar-les i és per aixó que t’has d’adaptar.

Vivències

Em costa seguir, perquè sé que m’estàs llegint i aquí expreso sentiments i aprenentatges personals. No espero que estiguis d’acord, però vull donar-te la mà en aquest camí de creixement. A vegades, la meva emoció pot fer-me tirar fort i fer-te mal, encara que no ho faci amb intenció. Aquest mal és el no intencionat, quan no em dono compte que les teves vivències són úniques i el que m’ha anat bé a mi potser no t’anirà bé a tu.

Com puc fer-ho? crec en tu i crec en les persones i això fa que empatitzi amb tu i empatitzi amb les persones que en certa manera són properes a mi. Adquireixo un gran grau d’implicació i aixó no es bó, perqué el teu dia a dia me’l faig meu i l’intento gestionar des de la meva manera de ser i procedir. I al final…aixó acaba amb distanciament.

Distanciaments

He viscut distanciaments definitius i temporals. No acabo d’acceptar-ne cap. Els definitius, crec que venen impulsats per canvis evolutius en les persones. D’altra banda, els objectius personals també eren distants i els valors importants eren desiguals.

Els distanciaments temporals s’han produït per la necessitat personal, tant per part de les persones properes com per part meva, d’un espai íntim per acceptar i entendre els canvis tant personals com professionals que s’han produït en el període d’amistat. I això ho sé perquè, amb el temps, quan ens hem retrobat, la relació que es torna a generar és diferent a la primera vegada.

Ara em toca esbrinar, que haig de canviar per no fer mal de forma inconscient a les persones que aprecio i estimo…

Com puc saber si un distanciament està provocat per mi o per l’altre persona? … em pots ajudar a trobar les respostes a les preguntes?

petonets i gràcies

Edo Òptics WhatsApp
WhatsApp